Hos oss på Sandviken Bingo bemöts du av trevlig och behjälplig personal. Får vi in nya gäster bjuder vi alltid på gratis tejp och penna samt en värmande kopp kaffe medan vi förklarar hur spelandet går till. Ibland har vi kanske en del att stå i och då ber vi dig vänligt att slå dig ner ett ögonblick så kommer vi så fort vi kan och hjälper dig.

OBSERVERA ATT 18-ÅRSGRÄNS GÄLLER FÖR ALL VISTELSE I VÅR BINGOHALL.

Hos oss kan du inte bara spela Bingo, vi erbjuder nämligen även en mångfald av olika Slots på våra VEGAS-maskiner i samarbete med SVENSKA SPEL.

Vi har tre olika spelsätt under Bingospelet: Terminalspel, spel på Automatbord och spel på Pappersbrickor. Både Terminal och Pappersbrickor går att spela alla våra spel på (Förutom Finalspelet som spelas på Söndagar och det enbart på Pappersbrickor) och det går också bra att spela både på Terminal och Pappersbricka samtidigt. På Automatbordet kan man däremot inte spela de spel som spelas på Läggbrickor samt de spel där BINGO på Rad 1 kan vara 4 Hörn.

Vill du veta mer om de olika sätten att spela på eller vill ha hjälp att lära dig spela på till exempel Terminal så hjälper gärna vi i Personalen dig att ladda ett Gästkort och komma igång.

Vill du ha ett Personligt kort att spela på Terminalerna med så hjälper vi dig gärna med det också. Då får du fylla i ett enkelt formulär om att gå med i vår Kundklubb. Det tar endast någon minut att fylla i och du har kortet i handen redan dagen efter. Kortet kan du sedan använda för att få BONUS i form av kontanter i vår Cashladdare som är väldigt enkel att använda.

Våra Bingobrickor kostar mellan 5 och 30 kr och betalas kontant. Vi har en bankomat tvärs över gatan men erbjuder också möjligheten att kunna ta ut pengar hos oss inne i Hallen.

Vi har tre olika slags brickor som används till olika spel. I ordning nedan: Singelbricka, Variantbricka och Läggbricka.

SINGELBRICKA

VARIANTBRICKA

LÄGGBRICKA

På Singelbrickorna och Varianbrickorna spelar vi 5 Rader och på Läggbrickorna spelar vi 3 Rader.

Rad 1 kan vara Lodrät, Vågrät och Diagonal under alla spel på Singelbrickor och Variantbrickor (under 7an och 18-Spelet får den även vara 4 Hörn). Resterande Rader efter att Rad 1 har gått får endast vara Vågräta. Spel på Läggbrickor måste alla Rader alltid vara vågräta.

Vi använder oss av en automatisk nummerdragare som slumpmässigt tar fram vilka nummer som kommer. Dessa nummer visas för gästerna på våra TV-skärmar runt om i hallen och ropas även ut i högtalarna av vår Personal.

Allt eftersom numren dras kryssar eller ringar du in samma nummer på din/dina bingobrickor. Har du markerat alla nummer i en och samma rad har du 1 Rad och kan då trycka BINGO på Bingoknappen om det är 1 Rad som gäller.

Har du fler frågor är du varmt välkommen att fråga oss i Personalen!